Referencer

Dan Young VVS ApS

Garnisonsvej 45, Farum

Tlf. 23 44 64 67

Wenche & Søren

 

Vi har de seneste par år fået skiftet vort oliefyr ud med gas, fået installeret nyt varme pumpe, indlagt varme i vort badeværelse samtidig med at vi har fået lavet nyt badeværelse. Til disse opgaver har vi benyttet Dan, som ved alle opgaver har udført et rigtig godt professionelt kvalitets arbejde leveret til tiden. Samtidig har Dan også været en god partner i dialogen omkring at finde de rigtige løsninger til vore behov og ønsker. Vi bruger også Dan til at løse vore alm. VVS opgaver og her kan man også regne med at Dan løser opgaverne meget tilfredsstillende.

 

Vi vil til enhver tid anbefale Dan til løsning af opgaver som beskrevet ovenfor.

 

Hilsen

Wenche og Søren - Farum

John & Tina

 

 

Efterår 2014, hus fra 60'erne med en kælder plastret til med vandrør, der på kryds og tværs løb gennem hele kælderen. Vi havde planer om med tiden at få dem reduceret og skiftet, men et utæt vandrør fik hurtigt ændret den tanke.

Gode råd var dyre, men en venlig henvendelse fra en arbejdskollega og få dage efter, var Dan Young på banen med makker. Professionelt arbejde fra først til sidst, intet var for stort eller småt og selv termostater blev vendt og drejet, hvilket betød at vi efter 1 lille uge havde fået installeret komplet vandinstallation i kælder, inklusiv nye hovedstop haner. Det så knaldgodt ud, men vi manglede lige et par radiatorer og et naturgasanlæg der skulle flyttes, så Dan måtte på banen igen nogle uger efter, tror virkelig han nød den fantastiske tur fra Farum til Hvidovre og hjem igen i tæt trafik!

Vi har været overordentlig tilfredse med det arbejde der har været udført og kan kun give vores varmeste anbefalinger!

/John & Tina - Hvidovre

Fam. Colbe

 

Vi har benyttet Dan Young i forbindelse med renovering af bryggers, bad og fyrrum. I den forbindelse har Dan leveret et super stykke arbejde hvor løsningerne er akkurate og robuste. Dan er blandt andet kommet med forslag til at luge ud i eksisterende rør for at forenkle og skjule så meget som muligt. Vi har været rigtig godt tilfreds med samarbejdet og de løsninger vi har fået.

 

Fam. Colbe - Farum

Copyright © All Rights Reserved